Η τιμή του Ripple (XRP) αύξηθηκε περισσότερο από 2% τις τελευταίες 24 ώρες στο CoinGecko, ξεκινώντας την εβδομάδα με μια εντυπωσιακή άνοδο. Καθώς όλο και περισσότερες “φάλαινες” (whales) κρυπτονομισμάτων έχουν μπει στο XRP, οι αναλυτές της αγοράς αναμένουν ότι το Ripple θα ξεπεράσει το όριο των 0,30 δολαρίων.

Προσπάθεια να σπάσει η καθοδική πορεία

Το XRP δοκιμάζει αυτή τη στιγμή ένα βασικό επίπεδο αντίστασης με την πρόσφατη ανοδική του τάση. Εάν το επίπεδο αντίστασης σπάσει, θα παρατηρηθεί μια μετατόπιση προς τα 0,30 δολάρια, πράγμα που ενθουσιάζει τους επενδυτές της Ripple. Ωστόσο, εάν το κρίσιμο εμπόδιο αποτύχει, το XRP πιθανότατα θα υποστεί μια μείωση μέχρι τα 0,20 $. Τους δύο τελευταίους μήνες το Ripple προσπαθεί να σπάσει αυτό το φράγμα και αυτό δείχνει να μπορεί να γίνει τώρα.

Το Ripple (XRP) δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήση τη δυναμική τους τελευταίους μήνες, σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά κρυπτονομισμάτων. Αντί να ανέβει η τιμή του, το Ripple έπεσε κατά περισσότερο από 30%, καθώς μετά την αύξηση στο το υψηλό των 0,33 $ στις αρχές Αυγούστου έπεσε πρόσφατα στα 0,24 $.

Οι τάσεις της αγοράς από το Tradingview έδειξαν ότι ένα φθίνουσα παράλληλο κανάλι είχε αναπτυχθεί μέσω του γραφήματος δεδομένων 1 ημέρας του Ripple. Ωστόσο, η πρόσφατη ανοδική συμπεριφορά ενδέχεται να έχει φέρει ένα τέλος στην πτωτική τάση.

Εάν οι φάλαινες κρυπτογράφησης συνεχίσουν να κρατούν XRP, το Ripple ενδέχεται να σπάσει την αντίσταση και να φτάσουν στα 0,30 $, κάτι που θα μεταφράζεται σε κέρδη περίπου 20%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here